Al meer dan 65 jaar spelen jongens en meisjes het spel van Scouting in Bodegraven. In Nederland bestaat Scouting inmiddels al meer dan 100 jaar!

Helaas zijn wij tijdens de brand van ons clubhuis halverwege jaren 90 ons archief kwijt geraakt. Mocht u ons kunnen helpen met informatie over hoe Scouting in Bodegraven begonnen is en over hoe het gegroeid is, dan maakt u ons daar erg blij mee! U kunt ons bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Scouting Bolaro

Scouting Bolaro heeft maar liefst 100 leden en wordt mogelijk gemaakt door 35 vrijwilligers die leiding geven aan de speltakken. Wij zijn onderdeel van de Regio Hollands Midden. De regio ondersteunt de groepen met:

  • speladviezen
  • trainingen voor leidinggevenden
  • de uitleen van materialen

Alle regio’s vormen samen Scouting Nederland. In totaal zijn er binnen Scouting Nederland meer dan 1.100 Scoutinggroepen met gezamenlijk maar liefst 85.000 jeugdleden en 25.000 vrijwilligers. Scouting maakt onderscheid tussen land-, water- en luchtscouts. Scouting Bolaro behoort tot de landscouts van Scouting Nederland.